Sinds 1985 voeren wij het huurbeheer van zowel woningen als bedrijfsruimten, winkels enz. uit voor onze eigen portefeuille en voor verschillende grote en kleinere particuliere eigenaren en beleggingsmaatschappijen. Wij kunnen onze cliënten compleet ontzorgen maar kunnen in overleg ook een deel van het takenpakket voor u verzorgen, zoals administratie en rapporteringen. Wij gebruiken moderne software.

Onze mogelijkheden:

  • Volledige administratief beheer - Meerjarige onderhoudsplanning
  • Verkoop van de panden - Energie labels
  • Verhuren van de panden - Huurcommissiezaken
  • Service dienst 24 uur - Huurzaken kantoorgericht

Door in te loggen op een projectwebsite kunt u 24/7 365 dagen per jaar op de hoogte blijven van belangrijke informatie over uw bezit. Waar u ook verblijft de enige voorwaarde is dat u van internet gebruik kunt maken. Wij rapporteren periodiek minimaal 1 keer per jaar en bespreken de resultaten met u. Via telefonisch of mail contact kunnen wij u informeren over actuele zaken en ook via uw eigen link houden wij u op de hoogte. De huren komen op uw eigen vertrouwde rekening binnen u hoeft ons alleen een inkijkmachtiging te geven zodat wij alles netjes kunnen administreren. U blijft dus zelf de baas over uw huurinkomsten. Ons team telt 6 medewerkers zodat wij een optimale dienstverlening kunnen bieden.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, zo gewenst kunnen wij u daarna een scherpe aanbieding doen voor onze diensten.