Projectontwikkeling en realisatie

Bij Van de Camp & Temme zijn we in staat om van tekening tot levering tailor made diensten aan te bieden waarbij aan al uw wensen en behoeften voldaan kan worden.

Door een zeer ruime ervaring bij het ontwikkelen van projecten binnen bijvoorbeeld het Mercatorplein project in Amsterdam en voor de eigenaren onroerend goed portefeuille kunnen wij onze ervaring op dit gebied ook ter beschikking stellen aan bestaande en nieuwe relaties. Stel u wilt uw bezit uitbreiden en investeren, of een andere project realiseren zoals woningen, bedrijfsgebouwen, hotels of iets dergelijk dan kan onze senior adviseur de heer Edam veel voor u betekenen. Vanaf aankopen van de grond, aanvragen van een omgevingsvergunning tot de realisatie en de oplevering. 

Wij kunnen een opdracht onderverdelen in een vooronderzoek m.b.t. de haalbaarheid met als vervolg deelopdrachten op basis van een percentage van de waarde van het project. De hierdoor ontstane prijsafspraken zijn incl. kosten voor reis en verblijfskosten, externe kosten voor noodzakelijke adviezen en juridische kosten zijn hierbij niet inbegrepen.

Wilt u vrijblijvend over uw plannen of idee├źn praten maak dan telefonisch een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Telefoon: +31 (0) 235319569

De heer Theo Edam mobiel: +31654658389

Terug naar overzicht
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.