Bedrijfspanden

Speciale aanbieding!

Bij het huren van een bedrijfspand kunt u bij een jaarcontract de eerste twee maanden gratis krijgen!


TE HUUR: Bingerweg 25, Haarlem (Waarderpolder)

Deze locatie is gelegen midden in het industriegebied Waarderpolder ± 400 meter van de Schoterbrug aan een nette verlichte straat. Het NS treinstation Spaarnwoude is dichtbij. En er zijn snelle autoverbindingen naar Alkmaar en Schiphol.

De oppervlakten van de 3 units zijn respectievelijk 21, 23 en 28 m², de ruimten zijn voorzien van basis kantoor meubilair en fraaie vinyl vloerbedekking. Er is snel internet van Ziggo.

Er is centrale verwarming en een airco aanwezig in de ruimtes.

aanwezig en optioneel is een tv aansluiting, het pand is 24 uur per dag te gebruiken door eigen sleutel. De toiletten alsmede de keuken en centrale ruimte worden 2 keer per week schoongemaakt, alsmede de glasbewassing wordt centraal gedaan.

De keuken is voorzien van een combi magnetron en een Nespresso koffiemachine alsmede een vaatwasser. Wij verhuren al op basis van een huurcontract van 6 maanden. Waardoor er weinig risico is voor een try-out, daarnaast is er geen grote investering nodig. U kunt direct starten met uw werkzaamheden. Onze huurprijzen zijn voor de kleinste ruimte € 231,00 per maand excl. service kosten en de service kosten zijn zeer concurrerend. Vraag telefonisch, per mail of via de chat op de website om meer informatie of een bezichtiging. Bij automatische betaling is geen 3 maanden borg verschuldigd, maar één maand borg.

klik op de link voor de plattegrond:

Bingerweg_25_eerste_verdieping_plattegrond_verhuur.pdf

E-mail: info@campentemme.nl

Telefoon: +31 (0) 235319569TE HUUR: Robert Peereboomweg 13 Haarlem (Waarderpolder)

Midden in het industriegebied Waarderpolder met snelle verbindingen naar Schiphol en Alkmaar in een goed verlichte straat vlak bij een bushalte en het NS Station Spaarnwoude.

Wij hebben voor verhuur beschikbaar een ruimte groot ±74 m² op de 1e verdieping de ruimte is zeer geschikt voor kantoor, showroom en voorzien van centrale verwarming en vinyl vloerbedekking. De ruimte is uitgerust met snel-internet van Ziggo, en als optie is een TV aansluiting mogelijk. Er is een heren en damestoilet aanwezig, alsmede voor gemeenschappelijk gebruik een keuken ruimte met goede bonen koffiemachine, een magnetron en een oven. Glasbewassing en schoonmaak worden centraal geregeld. Er is voldoende vermogen voor electra aanwezig. Huurprijs € 650,00 per maand excl. service kosten, minimale huurperiode 6 maanden bij automatische betaling is geen 3 maanden borg verschuldigd, maar één maand borg. Wilt u snel beschikken over uw eigen kantoor, bel of mail dan nu voor een bezichtiging.

Nu bellen 023 5319569 of mail naar: info@campentemme.nl

Klik hier voor plattegrond tekening. Robert_Peereboomweg_131521817226.pdf

Website powered by Ondernemerswebsites.nl.