Bingerweg 25, Haarlem

TE HUUR: Bingerweg 25, Haarlem (Waarderpolder)

Deze locatie is gelegen midden in het industriegebied Waarderpolder ± 400 meter van de Schoterbrug aan een nette verlichte straat. Het NS treinstation Spaarnwoude is dichtbij. En er zijn snelle autoverbindingen naar Alkmaar en Schiphol.

De oppervlakten van de 3 units zijn respectievelijk 21, 23 en 28 m², de ruimten zijn voorzien van basis kantoor meubilair en fraaie vinyl vloerbedekking. Er is snel internet van Ziggo.

Er is centrale verwarming en een airco aanwezig in de ruimtes.

aanwezig en optioneel is een tv aansluiting, het pand is 24 uur per dag te gebruiken door eigen sleutel. De toiletten alsmede de keuken en centrale ruimte worden 2 keer per week schoongemaakt, alsmede de glasbewassing wordt centraal gedaan.

De keuken is voorzien van een combi magnetron en een Nespresso koffiemachine alsmede een vaatwasser. Wij verhuren al op basis van een huurcontract van 6 maanden. Waardoor er weinig risico is voor een try-out, daarnaast is er geen grote investering nodig. U kunt direct starten met uw werkzaamheden. Onze huurprijzen zijn voor de kleinste ruimte € 231,00 per maand excl. service kosten en de service kosten zijn zeer concurrerend. Vraag telefonisch, per mail of via de chat op de website om meer informatie of een bezichtiging. Bij automatische betaling is geen 3 maanden borg verschuldigd, maar één maand borg.

klik op de link voor de plattegrond:

Bingerweg_25_eerste_verdieping_plattegrond_verhuur.pdf

E-mail: info@campentemme.nl

Telefoon: +31 (0) 235319569

Terug naar overzicht
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.