Over ons

Ons bedrijf is opgericht door de heer Theo Edam op 18 november 1983 en bestaat dus bijna 35 jaar. De heer Edam werkte in Timmer en Aannemingsbedrijf van de Camp en Temme b.v. en koos daarna zijn eigen weg in de wereld van advisering en ontwikkeling. Meer dan 15 jaar was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van het bekende Mercatorplein project, verplaatste de Dirk van der Broek supermarkt naar de overkant van het plein en zorgde voor de verplaatsing van kleine winkels naar andere delen van de buurt.

Recentelijk heeft Van de Camp en Temme een grootscheepse renovatie begeleid van een rijksmonument aan het Prinseneiland. Hier zijn nu naast een prachtige bedrijfsruimte 26 woonunits gerealiseerd.

Onze kleine maar ervaren team werkt enthousiast en uiteraard zeer capabel voor onze opdrachtgevers waarbij de nieuwste technieken worden gebruikt. Van de Camp en Temme blijft de nieuwste ontwikkelingen volgen en heeft hierdoor een gedegen kennis van zaken zowel op technisch als administratief gebied.

Neem contact op
voor meer informatie

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.