Uniek Wonen in het Hart van Amsterdam

Op zoek naar een betaalbare, comfortabele woonruimte in Amsterdam? Op Prinseneiland is dé plek waar jouw zoektocht eindigt. Ons doel is om jou een woonomgeving te bieden die waarde toevoegt aan jouw dagelijkse leven, zonder gedoe.

Wij geloven in duurzame relaties op de lange termijn, zowel met onze huurders als met onze partners. Samenwerken met makelaars en bouwbedrijven stelt ons in staat om snel te schakelen en hoogwaardige service te leveren. Onze huismeester staat altijd paraat om de eerste service te verlenen.

Onze appartementen zijn volledig ingericht en klaar om in te trekken. Geen gedoe met meubels kopen of verhuizen van spullen. Jouw nieuwe thuis is inclusief eettafel en stoelen, bed en matras, kledingkast, televisie, internet, bank en salontafel.

Prinseneiland is dé plek voor hip wonen in Amsterdam. De buurt trekt vooral jonge bewoners tussen de 25 en 44 jaar aan en biedt een betrekkelijk rustige omgeving met een uniek karakter. Dit is een kans die je niet vaak tegenkomt. Het appartement is gelegen in een monumentaal pand, op loopafstand van alle voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en het centraal station.

Grijp nu je kans en maak van Prinseneiland 23B jouw nieuwe thuis in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de moeiteloze, comfortabele manier van wonen die wij bieden.

Foto_1_Bingerweg_23-4.jpeg

Foto_2_Bingerweg_23-4.jpeg

Foto_3_Bingerweg_23-4.jpeg

PE4

PE5

PE6